DEAR DIARY

På gymmet med PT-Staffan

Hej bloggen!

Ni är inte bortglömda, jag lovar haha! 😉 *blink* Min ganska lugna fredag blev plötsligt ganska stressig eftersom jag helt oväntat fick notiser om ett paket som jag var tvungen att hämta ut senast idag.. Så när jag väl kom hem från stan i eftermiddags hann jag bara duscha och äta innan jag var tvungen att bokstavligen springa iväg till posten! Men nu är jag äntligen hemma igen och tänkte berätta om min dag innan jag myser ner i soffan med ett glas funlight och tjejfilmer! 😀

Jag kickstartade dagen med att möta upp toppbloggaren PT-Staffan på gymmet! Väl på plats värmde jag upp i roddmaskinen och sedan började inspelningen, som förresten var anledningen till att vi sågs från första början! Det var otroligt kul (och lite ovant) att stå framför kameran igen och jag ser verkligen fram emot att se resultatet hahah! 😆 Som ni säkert redan har listat ut handlar det om träning.. Men mer än så tänker jag nog inte avslöja än! 😉 Däremot kan jag säga att jag är helt mör i kroppen nu haha.. Det ska faktiskt bli skönt att vara hemma ikväll, trots att jag har en hel del bloggmejl att svara på och planering att få gjort innan jag tar ledigt för kvällen! Dock tänkte jag som vanligt multitaska planering och bloggmejl samtidigt som jag ser film! Så det lär väl gå ganska fort ändå..?

Det börjar bli dags att säga godnatt och logga ut för idag.. Men vi ses ju såklart imorgon igen! Love yaah..

DSC_6356 inspelning med PT-staffan inspelning med PT-staffan inspelning med PT-staffan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.