BEHANDLINGARDEAR DIARY

Ögonbrynstatueringen efter 2 veckor

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat, ätit frukost och insett att klockan bara rusar iväg! 😯 Om ett par timmar ska jag vara inne i stan och spela in en videoblogg tillsammans med en annan toppbloggare.. Det ska bli riktigt kul, men samtidigt är jag lite nervös över vad vi ska göra haha! 😉 Men det kan ju inte gå mer än fel ellerhur..?

Det har gått hela 2 veckor sedan jag tatuerade mina ögonbryn med 3D-teknik.. Och skorporna har äntligen ramlat av! För min del tog det ungefär 1 vecka och 4 dagar innan skorporna var helt borta.. Jag trodde ju faktiskt att det skulle läka fortare än så, eftersom mina vanliga tatueringar varit skorpfria på mindre än en vecka vissa gånger.. Men tydligen tog det längre tid för ögonbrynen, i alla fall för mig! 😕 Och hur ser mina browies ut nudå? Färgen har ju bleknat otroligt mycket precis som kliniken sa att den skulle göra efter ett par veckor.. Och ärligt talat vet jag inte riktigt om jag gillar mina bryn så ljusa(?) Jag är ju lite mer för skarpa bryn i en mörkare nyans! Så när jag kommer tillbaka för min “touch up” på kliniken så ska jag nog be om en mörkare färg.. Sedan måste jag även fylla i en del strån som verkar ha försvunnit under själva läkningsprocessen.. Som ni ser är det glest och saknas strån lite överallt, och det är ju långt ifrån perfektion!

Vad tycker ni om mina ögonbryn i dagsläget? 🙂 Är dom för ljusa i färgen eller inte..?

kosmetisk tatuering ögonbrynstatuering efter 8 dagar platins.se1 vecka gamla och fulla med sårskorpor.. kosmetisk tatuering ögonbrynstatuering efter 14 dagar platins.se2 veckor gamla.. Och jag såg nu att dom inte är noppade på evigheter! 😆 Sorry..

2 thoughts on “Ögonbrynstatueringen efter 2 veckor

  1. Hej!! Jag har precis tatuerat mina ögonbryn också men är inte riktig nöjd. Undrar om bilden du har lagt upp efter två veckor är färgen borta helt från dina ögonbryn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.