DEAR DIARYEVENT

Galapremiärens glamorösa efterfest

Waow, vilken efterfest vi blev bjudna på efter gårdagens galapremiär!!! 😀 Vi gick direkt till Golden Hits när filmen var slut och jag visste faktiskt inte vad jag skulle förvänta mig eftersom jag aldrig har varit där innan.. Dessutom hade jag ju ingen aning om vad UIP hade planerat för oss.. 😉 Så det var ju utan tvekan spännande att komma in på efterfesten och mötas av en nattklubb/salong! Det fanns bland annat nagelfix, quick fix för läpparna och en sminkhörna! Det var något jag aldrig kunnat gissa mig till och jag blev ju såklart glatt överraskad eftersom vi fick det bästa av två världar.. Utöver smink och drinkar fick vi även se en hel del uppträdande under kvällen! 🙂 Det var helt klart en annorlunda, men otroligt lyckad efterfest med härliga människor! Och i slutet av kvällen fick vi även med oss en goodiebag hem! Dom hade bokstavligen ett stort berg med goodiebags vid utgången hahah! 😆 Me like.. Jag tänkte visa upp den senare idag!

Som ni ser blev vi behandlade som prinsessor hela kvällen.. 😉 Skönhetsfix och efterfest var en lyckad kombo!

galapremiär bridget jones baby rigoletto eventDrinkar i massor stod uppradade vid barerna! galapremiär bridget jones baby rigoletto eventJag och finaste Amanda, som var min dejt för kvällen! 😉 galapremiär bridget jones baby rigoletto eventMums, det fanns glass från Magnum och även en hel del godis från godis.se! galapremiär bridget jones baby rigoletto eventgalapremiär bridget jones baby rigoletto eventgalapremiär bridget jones baby rigoletto event galapremiär bridget jones baby rigoletto event galapremiär bridget jones baby rigoletto event galapremiär bridget jones baby rigoletto eventgalapremiär bridget jones baby rigoletto eventgalapremiär bridget jones baby rigoletto event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.