DEAR DIARYEVENT

Galapremiär av Bridget Jones Baby

Hej bloggen!

Jag var ju som ni alla vet på gårdagens galapremiär av den nya filmen “Bridget Jones Baby” som har premiär på bio imorgon! 🙂 Filmen var lika bra som jag hade förväntat mig, och jag hade verkligen höga förväntningar om jag ska vara helt ärlig haha! 😉 Det bästa i filmen var nog att det fanns lite av varje och att samma pinsamhet fanns kvar, precis som i alla tidigare filmerna.. Jag både grät och skrattade om vartannat och det var jag verkligen inte ensam om! Utan att överdriva blev hela salongen (som förövrigt var fullsmockad med härliga kändisar) verkligen tagna av filmen! Alla som jag pratade med efteråt tyckte att den var helt och hållet fantastisk! Så jag tror att den här filmen kommer bli en stor succé på bio.. Jag rekommenderar att se den, särskilt om ni är BJ-fans som jag själv!

Psst.. Foton från röda mattan hittar ni HÄR!

galapremiär bridget jones baby rigoletto eventSom biosnacks fanns bland annat popcorn från FRIDAYS! galapremiär bridget jones baby rigoletto eventJag träffade finaste Sarah på röda mattan.. 🙂 Och visst ser jag lite gravid ut förresten? Vem vet hehe.. 😳 galapremiär bridget jones baby rigoletto eventDet bästa snackset till en BJ-film måste väl ändå vara B&J haha? 😉 Älskar’t..galapremiär bridget jones baby rigoletto event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.