VARDAG

Mycket bebisar den här veckan..

Hej babes!

Jag var tvungen att springa ett par ärenden på förmiddagen som tyvärr drog ut på tiden.. Men nu är jag ju hemma igen och jag tänkte berätta vad jag ska göra den här veckan! Som ni ser blir den en hel del bebisar haha! 😉 Jag ska bland annat till premiären av Bridget Jones Baby tillsammans med mina bloggtjejer, och i slutet av veckan är jag bjuden på dop för en familjemedlem.. Det ska bli otroligt mysigt! 🙂 Jag älskar ju att gå på dop, eftersom det är så fint! Och utöver det har jag även hård träning med V, spännande paket, tjejkväll och kanske en collab-inspelning på schemat! Det ska bli jättekul.. Vad ska ni göra i veckan? 😀

Om ett par timmar ska jag till ungdomsmottagningen, och först tänkte jag nog duscha.. Så vi hörs senare babes!

schema37

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.