DEAR DIARY

Jag tror inte att du förstår..

Hej bloggen!

Jag har precis svarat på en bunt bloggmejl och planerat in ett par möten i veckan.. 🙂 Och nu tänkte jag lägga mig på soffan med en proteinrik fiberdryck till middag (eftersom jag fortfarande inte kan äta riktiga maträtter) och kolla på serier! Det har jag verkligen förtjänat efter en minst sagt hektisk och stressig dag som har varit all about planering! Som ni redan vet tog jag “ledigt” igår kväll och i bloggvärlden är det inget härligt ord eftersom det betyder att man bara skjuter upp allt arbete till senare haha! 😉 Men nu är jag äntligen klar med det viktigaste och kan slappa med gott samvete hehe! 😆 Jag hoppas att ni inte har saknat mig alldeles för mycket idag..? Det är krävande att driva en blogg samtidigt som en förkylning försöker ta över min lilla kropp! Som tur är verkade det vara falskt alarm den här gången, eftersom jag inte har blivit sjuk än! Jag avskyr förkylningar.. Blä-blä! Det är nog dags att börja med ingefära, för att slippa bli sjuk!

Jag fick otroligt fina komplimanger om min nya frisyr på instagram häromdagen och jag blev så himla glad! 😀 Så jag vill bara passa på att tacka alla mina fina följare ännu en gång för att ni är bäst och ger mig oerhört mycket kärlek och lycka! Jag tror inte att du förstår hur mycket just du betyder för mig..? 🙂 Tack!

DSC_5269

3 thoughts on “Jag tror inte att du förstår..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.