VARDAG

Paket med massor av gott

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Jag har som sagt blivit lite hängig och dessutom fått ett sår på tungen (eftersom jag bet mig hårt i sömnen) heh.. 🙁 Så jag kan inte äta! Alltså jag kan inte äta alls, det är till och med svårt att dricka kaffe eller vatten.. Kanske därför jag är så trött när jag tänker efter? Utan mat kommer man ju inte så långt hehe.. Så jag blev verkligen överlycklig när jag fick hem ett paket från “testagram” som innehöll massor med gott! Och det bästa av allt är att dom skickat med en pulver-dryck som påminner om välling och den är dessutom rik på fibrer, protein och även D-vitamin! 😀 So happy.. Detta är exakt vad jag behöver just nu haha.. 😉 blink

Så vad ska jag göra ikväll då? 🙂 Eftersom jag inte kan äta tänker jag knappast gymma.. Det är nämligen en ganska sträng policy jag har för att slippa svimma och göra mig illa på till exempel springbandet haha! 😆 Istället tänkte jag värma en kopp fiberdryck, mysa ner mig under en filt i soffan och kolla på KUWTK medans jag svarar på bloggmejl och planerar inför kommande vecka.. Kanske ska jag köra en ansiktsmask och hårinpackning också? Jag får se om jag orkar..

Vi hörs imorgon babes.. Jag måste ta ledigt ikväll och vila upp mig, för det känns tyvärr som att jag håller på att bli sjuk! Love yaah..

testagramTestagram är förresten en prenumerationstjänst som går ut på att man får testa flertal “hemliga” produkter varje månad! testagramNär jag väl kan äta igen ser jag verkligen fram emot dom här flingorna! Fiberdrycken var förövrigt jättegod.. 🙂testagramYum-yum.. 😀 Kolla vad mycket godsaker som bara väntar på att bli uppätna! testagram

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.