DEAR DIARY

Mysig fika med Steff

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och tänkte starta dagen med att be om ursäkt hehe.. 😕 Det känns som att jag har världens obalans i kroppen eller håller på att bli sjuk eftersom jag tog flera powernaps igår utan att piggna till eller må bättre, och när jag väl skulle sova somnade jag direkt trots att jag hade sovit flera timmar under dagen! Med andra ord är jag lite seg och otroligt trött just nu.. Och det är även anledningen till att jag bara skrev ett enda inlägg igår! 🙁 Förlåt babes..

Anyhow.. För ett par dagar sedan var jag på en mysig fika tillsammans med Steff för att “bolla lite idéer” hahah! 😉 Hon var ju verkligen hur härlig som helst, och vårat bloggmöte vart så otroligt lyckat! Vi hade ju faktiskt inte träffat varandra innan, så jag var lite nervös över att hon skulle vara en sån där stel person som jag inte klickar med heh.. 😆 Men som tur var oroade jag mig helt i onödan! Ärligt talat är det inte så ofta jag springer på dryga eller grymt stela bloggare, eftersom dom flesta är lika härliga som jag själv haha! 😉 Men visst har det ju hänt att jag har träffat bloggare som går med näsan i vädret och fnyser så fort jag bett dom att ta ett foto åt mig hahah.. Men som sagt, vi hade ett riktigt trevligt första bloggmöte och som tur var älskade Steff att fota lika mycket som mig! 🙂

Varning haha.. 😯 Jag vill varna alla känsliga läsare för en helt osminkad Platin här nedanför! Eftersom jag tatuerade mina browies för ungefär 1 vecka sedan försöker jag gå osminkad så mycket som möjligt för att tatueringen ska läka fint.. Och ärligt talat visste jag ju inte hur fotogalen Steff var innan jag träffade henne i fredags, så jag gick med andra ord iväg helt osminkad till vårat bloggmöte! That was a really bad move haha.. 😆 Jag längtar tills mina browies är läkta, så att jag slipper se så osminkad och trött ut!

DSC_5453 DSC_5457DSC_5464DSC_5460 DSC_5455

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.