VARDAG

Fler foton från eventet..

Hej bloggen!

Det är ju höst och det betyder massor av event för oss bloggare haha! 😉 Med event kommer många, eller snarare hundratals foton! 😆 Och eftersom ni brukar uppskatta massvis med foton tänkte jag dela med mig av ett par bilder som jag hittade på facebook.. Dom här bilderna är från eventet på LifeTime Clinic med Erwik Communication i förrgår.. Vi var ett riktigt härligt gäng på plats som hade en toppenkväll tillsammans! Jag älskar att umgås med mina bloggkompisar..

Nu ska jag springa iväg på ett bloggmöte med ett stort skönhetsföretag för att prata om ett eventuellt samarbete.. 🙂 Önska mig lycka till! Love yaah..

Erwik Communication event lifetime clinic bloggare gizzy lillaamanda platinJag, Amanda och Gizzy Erwik Communication event lifetime clinic bloggareFotona är snodda från Erwik Communication

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.