BEHANDLINGARDEAR DIARY

Min makeover hos frisören

Hej bloggen!

Jag var ju hos min frisör Tove igår och fick en total makeover! 😀 Det blev verkligen fint och jag är så himla nöjd.. Som ni ser klippte hon håret ganska mycket, och sedan färgade hon det till en skimrig blond. Innan har jag ju varit isigt blond, eller hur man nu ska förklara det haha? 😉 Mitt hår har med andra ord inte varit så skinande, utan mer “matt” skulle man väl kunna säga.. Så det känns bra att jag numera har en färg med mer lyster, eftersom det är jättefint till hösten!

Att vara korthårig för första gången på ungefär 11 år känns ovant, men som sagt älskar jag det! 🙂 Jag tror att jag ville hålla kvar vid mitt långa hår så himla länge eftersom det var “min grej” på något sätt.. Jag fick alltid komplimanger för mitt långa hår och även många TV-jobb på grund av det.. Men varken jobben eller komplimangerna fick mig att känna mig som mig själv, så nu kände jag att det var dags! Det kanske låter klyschigt haha.. 😆 Men det känns faktiskt som att jag äntligen kunnat släppa mycket som jag inte längre ville ha kvar i mitt liv! Jag känner mig inte bara mer som mig själv, utan även gladare.. Mitt hår är ju äntligen avklippt och jag kunde inte känna mig snyggare! Min frisör är verkligen bäst haha.. Och jag kan faktiskt avslöja att hon nästan hoppade av glädje när hon fick klippa av mig mitt långa (och ganska slitna) hår! 😉 Allt gammalt och slitet är äntligen bortklippt, och jag har numera ett hår som jag trivs 100% med..

Hur tycker ni att mitt hår blev?

frisör fringe tove makeover platin carlson frisör fringe tove makeover före frisör fringe tove makeover efter DSC_5210

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.