VARDAG

LIFETIME CLINIC EVENT

Hej bloggen!

Jag hade en härlig kväll igår tillsammans med bland annat Amanda, Gizzy, Emma och Marie.. 🙂 Vi var alla bjudna till ett event på LifeTime Clinic där vi fick se contouring med hjälp utav fillers.. Det var ju verkligen imponerade att se hur snyggt och naturligt det såg ut med en filler-contour! På plats fanns en modell som hade fått halva ansiktet “sprutat” och andra halvan sminkat.. Och ärligt talat tyckte jag att sidan med fillers var snyggast.. Så nu vill jag också ha haha! 😉

Kvällen började med att vi möttes upp vid Scandic på Stureplan och därefter tog en inhyrd buss till Kista.. 🙂 Väl framme i Kista gick vi upp till kliniken som hade gjorde det riktigt fint med bland annat ballonger och en fotovägg.. Det fanns ju även mat, dricka och underbara cupcakes som vi fick ta för oss av när vi kom fram till eventet! Kort därefter fick vi en presentation av filler-contour och vi fick även ta en nära titt på modellen som fanns på plats, och som sagt tyckte jag verkligen om resultatet hehe.. 😉 När kvällen gick mot sitt slut fick vi varsin goodiebag (som jag tänkte visa upp imorgon) innan vi alla åkte tillbaka till stan!

Självklart tog jag ju en hel del foton under eventet, så att ni skulle få ett litet smakprov på hur det var.. 🙂 Fast är det så att ni vill se mer utav gårdagens event (trots alla mina foton som är ganska många haha..) så tycker jag att ni ska klicka in på mina bloggkompisars bloggar! Dom fotade ju också mycket under kvällen..

Stort tack till LifeTime Clinic och Erwik Communication som anordnade eventet!

Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare Erwik Communication event lifetime clinic bloggare

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.