DEAR DIARY

Innan eventet

Hej bloggen!

Jag ska alldeles strax iväg på en TV-inspelning.. Och eftersom jag trodde att den började klocka 13.30 tänkte jag att jag hade god tid på mig att redigera foton från gårdagens härliga event hehe! 😆 Men dessvärre måste jag gå nu, om 2 minuter! Så jag tänkte börja med att visa vad jag och Amanda gjorde igår innan vi åkte på eventet! Jag hade ju precis varit hos frissan och blev hembjuden till henne på ett glas innan det var dags att gå ner till Stureplan och möta gängen som skulle med på eventet! 🙂 Gizzy skulle också kommit över på en liten fördrink, men hon satt tyvärr fast i trafiken in till stan, så vi sågs på hotellet istället.. Och nu tänker ni säkert “what?! Vadå för hotellet och varför huh?” haha! 😉 Jag lovar att berätta allt om gårdagen när jag kommer hem igen.. Vi hörs lite senare babes!

champagne event bloggare platin gizzy lillaamanda bubbel

2 thoughts on “Innan eventet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.