VARDAG

Önskelista till sovrummet

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Jag har ju ständigt ett sug efter att förnya och göra om här hemma.. 🙂 Men stilen brukar förbli den samma, eftersom jag älskar ljusgråa färger med inslag av marmor eller blingiga detaljer i antingen silver eller guld! Tidigare har jag tyckt att det har varit lite svårt att få till en viss stil hemma hos mig.. Men numera tror jag att jag börjar få koll på vad jag verkligen gillar och det är ju som sagt ljusa färger med snygga detaljer.. Den här läckra pinnstolen är förresten en helt ny favorit som jag inte har upptäckt tidigare! Den skulle dessutom passa riktigt bra ihop med mitt dröm-sminkbord i marmor och min dröm-säng i ljusgrått, så därför passade jag på att göra en liten önskelista med mina dröm-möbler från www.trendrum.se! 😀 Dom har verkligen allt man kan önska sig där hahah!

Alla 6 möbler är tänkta till ett och samma rum, nämligen sovrummet! För även fast jag bor hemifrån kan det ju vara skönt att ha kvar “flickrumskänslan” här hemma haha! 😉 Det tycker jag i alla fall och därför är min  dröm att köpa ny säng och få till ett sminkbord med en enorm spegel och en hög byrå bredvid som förvaring åt allt smink jag har.. Vad tror ni om det? Jag tror att det skulle bli riktigt snyggt och framförallt bekvämt.. Älskar ju pinnstolen, ni hittar fler HÄÄR!

Länkar hittar ni som vanligt under kollaget!

trendrum önskelistaMarmorbord // Pinnstol // Matta // Säng // Pall // Byrå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.