DEAR DIARYEVENT

Lunch och lansering av rödvinet “Footsteps”

Hej bloggen!

Jag var som sagt på en otroligt mysig burger-lunch igår tillsammans med bloggare, skribenter och vinexperter för att provsmaka det nya rödvinet “Footsteps” som lanserades i Sverige i början av september.. Vi var inbjudna till restaurangen Pocket och väl på plats fick vi provsmaka det nya rödvinet! 😀 Jag tyckte att vinet var ganska fruktigt (vilket jag älskar haha) men samtidigt inte för sött! 🙂 I vanliga fall dricker jag inte rödvin så ofta, av den enkla anledningen att jag inte har hittat min favorit än.. Men efter gårdagens lunch känns det som att jag äntligen har hittat ett rött vin som både är lättdrucket och otroligt gott!

När vi hade fått en presentation av vinet kom lunchen in, som bestod av otroligt goda hamburgare som var så stora att jag blev mätt efter halva haha.. Det var riktigt gott och vinet passade ju verkligen perfekt ihop med köttet i burgaren! 😀 Efter lunchen fick vi en god efterrätt och ett dessertvin som dessvärre var lite väl sött för min smak hehe.. Jag antar att jag inte har blivit så pass mogen för att gilla sådana viner än haha! 😉 *blink* Det kommer nog om ett par år ska ni se..

Stort tack till Oenoforos som bjöd in till en fantastisk lunch!

Oenoforos footsteps vin lansering event pocket Oenoforos footsteps vin lansering event hamburgare Oenoforos footsteps vin lansering eventOenoforos footsteps vin lansering event Oenoforos footsteps vin lansering event gizzyOenoforos footsteps vin lansering event pommes Oenoforos footsteps vin lansering event dessertvinOenoforos footsteps vin lansering event Oenoforos footsteps vin lansering event platin carlson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.