VARDAG

Tiden bara flög iväg..

Hej bloggen!

Jag har haft otroligt mycket på schemat idag.. Nog för att jag älskar måndagar, men ibland händer det lite väl mycket haha! 😆 Först åkte jag ju som sagt iväg på en lanseringslunch som jag tänkte berätta mer om imorgon! Efter eventet hade jag flertal missade samtal på mobilen, så när jag väl kom hem satt jag i olika telefonsamtal i flera timmar kändes det som heh.. Tiden bara flög iväg och snart är ju klockan redan 8 på kvällen.. Så jag vill verkligen be om ursäkt för att jag inte har hunnit blogga någonting! 😕 Det blir ju lätt så när veckan drar igång och jag lyckas försova mig! It’s all my fault och jag lovar att gottgöra er med en mycket bättre uppdatering under resten av veckan! Men för nu ska jag äta en härlig middag och kolla på Kritallen, eftersom jag inte hann se galan på TV igår..

Imorgon är det bara en dag tills jag ska till min underbara frisör Tove! Jag ser verkligen fram emot att göra den här stora förändringen med mitt utseende, som jag har pratat om den senaste tiden.. Och det jag ska göra hos frisören kommer nog bli det största steget i min “förvandling” hittills! 😉 Jag längtar så mycket..

Här är förresten dagens outfit.. Jag älskar verkligen den här grymt snygga bombisen i ljusrosa! 😀

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.