VARDAG

Söndag 4 september

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och sitter just nu med en kopp “god morgon te” i soffan.. 🙂 Huvudvärken håller fortfarande i sig efter ögonbrynstatueringen, men jag mår i alla fall bättre än igår och i förrgår.. Och det betyder såklart att jag kommer försöka blogga lite bättre! Jag har ju knappast varit den bästa bloggaren dom senaste två dagarna heh.. Men det ska det bli ändring på nu! Jag tänkte spendera större delen av förmiddagen åt att ta det lugnt.. Så förhoppningsvis mår jag tillräckligt bra för att orka gå ut på middag ikväll! Håll tummarna babes.. Jag börjar nämligen bli otroligt rastlös av att ha smink- och träningsförbud haha! 😉

Idag tänkte jag planera lite inför nästa vecka och även göra ett veckoschema till bloggen! 🙂 Jag vet ju att ni brukar uppskatta att se vad jag ska göra framöver, så det vill jag såklart bjuda på! Sedan jag ska kanske möta upp min BFF för lite girltalk och äta middag ute ikväll.. Jag hoppas som sagt att jag orkar med det!!

SPONSRAT INLÄGGI samarbete med DR. SOUND vill jag tipsa om spellistan “Music for yoga and meditation” på spotify som innehåller otroligt lugna låtar som passar perfekt till meditation och yoga.. Jag tycker verkligen att ni ska testa den här avslappnade listan om ni gillar yoga, meditation eller bara vill gå ner i varv! Genom att klicka på play-knappen här nedanför kommer ni till spellistan med detsamma! 😀 Jag hoppas att den hjälper er att slappna av och stressa ner i höstmörkret..

https://open.spotify.com/user/drsounds/playlist/2KVJSjXlaz1PFl6sbOC5AU

DSC_4955

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.