VARDAG

Stilrena höstnyheter

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Har ni tänkt på det här med smycken i höst? 🙂 Det blir ju lätt att man bara fokuserar på själva plaggen och glömmer bort accessoarerna, så i det här inlägget tänkte jag prata om Thomas Sabo som är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till smycken! Jag fick ett TS-armband i födelsedagspresent när jag fyllde 18 år och jag har haft på mig det exakt varje dag sedan dess.. Själva idén med att designa sitt egna armband och matcha det efter olika outfits eller årstider är verkligen min grej!! Det känns så himla enkelt och smidigt på något sätt.. Och dessutom är det ingen som har ett exakt likadant armband! Vilket jag älskar.. 😉

www.blingit.se finns det ju massvis med snygga berlocker! Och det bästa av allt är att alla är så himla olika.. 😀 Det finns med andra ord någonting för alla olika personligheter och tillfällen! 🙂 Själv blev jag väldigt sugen på att köpa dom här nedanför.. Visst vad dom så snygga? Jag älskar ju champagneglasen och höstlövet extra mycket haha.. Så himla gulligt och stilrent! Jag såg även att det fanns snöflingor och jul-inspirerade berlocker som var otroligt söta! Me like.. 😀

Utöver berlocker och armband finns det även otroligt snygga nyheter i form av bland annat klockor som jag tycker att ni ska spana in om ni gillar bling-bling..

kollage thomas saboKlocka #1 // Klocka #2 // Champagneglas // Pärla med fyrklöver // Höstlöv // Klocka #3 // Klocka #4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.