VARDAG

Och vinnaren är..

Hej bloggen!

Jag ska äntligen utse en vinnare som ska få en personlig almanacka! 😀 Ärligt talat önskar jag ju att jag kunde ge alla tävlande en egen almanacka, eftersom ni verkligen verkar behöva en haha! 😉 blink Det har varit så kul och även igenkännande att läsa om era värsta planeringsmissar i kommentarsfältet! Inte visste jag att det fanns så många som också lyckas göra bort sig och dubbelboka hehe.. Jag har alltid trott att jag var ensam! 😆 Så det känns faktiskt skönt att höra att fler har gjort liknade planeringsmissar.. Dock har jag slutat dubbelboka och göra bort mig sedan jag klickade hem min personliga almanacka! Det är så skönt..

Stort grattis till Jacki som är vinnaren av tävlingen med www.personligalmanacka.se!
Du kommer få ett mejl med ett härligt presentkort i början på nästa vecka..

Motivering lät såhär:
“Jag har otroligt många planeringsmissar i mitt förflutna som har förorsakat allt från arga kompisar till dyra påminnelseavgifter..
Men, den mest komiska incidenten var nog förra året då jag skulle besöka min nya skola för första gången i Kalmar (studerar på distans och är därför bara i skolan tre dagar per månad). Jag kände mig väl förberedd inför min bilresa ner till Kalmar, hade ordnat hundvakt och vikarie till jobbet osv. Satte mig i bilen på måndagsmorgonen och började köra, jag hann ända fram till Söderköping då min mamma ringer mig och undrar om jag ska komma över på middag på eftermiddagen. Jag svarar att nej, kan inte komma på middag idag, är ju på väg till skolan som börjar imorgon. Mamma börjar asgarva, frågar hur långt jag har kommit för att sedan tjuta fram att det ju först är nästa vecka som jag börjar i skolan, det hade hon minsann läst på pappret jag hade hängt upp på kylskåpet hos henne. Kan medge att jag kände mig lite arg på mig själv, men samtidigt ganska glad över att överraska mig själv med några dagars ledighet.. 😛 “

personlig almanacka platins.se tävling

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.