BEHANDLINGARDEAR DIARY

Kosmetisk tatuering – före och efter

Godmorgon bloggen!

Jag passade på att sova ut och vila upp mig efter gårdagens behandling.. 🙂 Det tar verkligen på krafterna att tatuera sig i ansiktet! Jag hade huvudvärk större delen av kvällen och kände mig lite yr.. Men idag är all smärta borta och jag mår som en ny människa igen! Det var nog bra med en lång sovmorgon haha.. 😉

När jag kom till kliniken fick jag först fylla i ett par papper om eventuella sjukdomar osv.. Därefter mätte dom mitt ansikte och målade upp ett par ögonbryn, och det tog ju ärligt talat en timme haha! 😉 Jag hade så svårt att bestämma mig och det tog lång tid innan jag kände mig helt nöjd.. När brynen var uppritade fick jag bedövning i 15 minuter och sedan började smärtan haha! 😆 Nej, ärligt talat gjorde det inte så himla ont att bli tatuerad! Efter halva tiden frågade dom till och med om jag ville ha mer bedövning, men jag svarade nej eftersom det inte var så farligt! Hur lång tid det tog att bli tatuerad vet jag inte, men jag var i alla fall på kliniken i lite mer än 2 timmar.. Så det tog kanske 40-50 minuter om jag ska gissa? Helt okej tid för en lagom smärtsam tatuering om ni frågar mig!

Ögonbrynen kommer inte att vara orangea när dom väl har läkt.. Det är bara direkt efteråt som dom ser väldigt brun-orangea ut! Färgen kommer blekna inom 1-2 veckor och förändras till en väldigt kall färg som matchar min hårfärg mycket bättre.. 😀 Just nu ser det ju helt fel ut, eftersom jag avskyr varma färger haha! Men det försvinner snart..

kosmetisk tatuering ögonbrynstatuering före platins.se kosmetisk tatuering ögonbrynstatuering efter platins.se

2 thoughts on “Kosmetisk tatuering – före och efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.