VARDAG

Torsdag 1 September

Godmorgon bloggen!

Igår var det fashion night i Sturegallerian, och mitt hår har ju utan tvekan sett bättre dagar haha! 😉 Ärligt talat skäms jag lite för att gå runt med ett “fult” hår, så jag ser fram emot att få ordning på det här trasslet snart.. Vad gäller gårdagens fashion night blev vi inte kvar där så länge! Om det berodde på att jag inte var på shoppinghumör eller att eventet var sämre än förra året, vet jag faktiskt inte.. Men det kändes helt enkelt inte lika roligt (som det brukar) så vi gick efter kanske 40 minuter.. Och inga goodiebags fick vi heller hahah! 😆 Så jag och Gizzy gick istället till ett uteställe i närheten och tog ett glas innan vi åkte hemåt..

Idag har jag massor på schemat! 🙂 Jag ska först och främst möta upp Gizzy hos frisören, eftersom hon ska göra en total makeover idag och behöver lite fotohjälp.. Sedan ska jag till en klinik för att skämma bort mig själv lite och därefter är jag medbjuden till en salongsinvigning! Så det kommer med andra ord bli en väldigt lång och härlig dag..

DSC_4744

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.