DEAR DIARY

Dagens planer..

Hej bloggen!

Jag ska alldeles strax åka in till stan.. Så jag tänkte bara ge en snabb update! 🙂 Som jag nämnde lite tidigare har jag ju en bokad tid på en klinik i eftermiddag, kan ni gissa vad jag ska göra förresten? En ledtråd är att det är skönhetsrelaterat obviously.. Sedan ska jag åka till Rapunzel för att sällskapa Gizzy som gör en total makeover idag! 😀 Hon ska sitta i frisörstolen i hela 7 timmar, så jag antar att hon kommer vara pratglad när jag väl kommer dit haha! 😉 Mitt rekord när det kommer till tid hos frissan är väl 3-4 timmar, och bara det är ju jättelång tid! Så jag kan bara tänka mig hur ont hon kommer ha i rumpa efter 7 timmar av sittande i en lagom obekväm frisörstol haha.. Men ska man vara fin får man ju lida lite! 😆 Därefter är vi bjudna på en salongsinvigning, men jag är osäker på om vi ens hinner och om jag ens orkar gå dit hehe! Efter klinikbesöket kommer jag ju vara helt osminkad och lite svullen så… 😳 Vi får se hur det blir senare!

Följ mystory på instagram @platins.se för att se min dag i realtid! Jag har äntligen fått den funktionen och tänkte testa den idag.. See yaah later!

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.