BEHANDLINGARDEAR DIARYEVENT

Make Up Store Beauty Show 2016

Hej bloggen!

Jag var som sagt inbjuden till ett event tidigare idag, fast jag tror inte att jag sa vad det var för event..? 🙂 Anyhow, det var en otroligt hĂ€rlig beauty show som anordnades av Make Up Store.. 😀 NĂ€r vi (jag och mitt sĂ€llskap Gizzy) kom dit fick vi en varsin vĂ€lkomstdrink i jĂ€ttefina MUS-vinglas som vi Ă€ven fick ta med oss hem efter visningen! Sedan minglade vi en stund innan det var dags att slĂ„ sig ner vid catwalken.. Ärligt talat har jag aldrig sett en show in real life innan, eftersom jag vanligtvis brukar vara modellen som gĂ„r pĂ„ catwalken hahah.. SĂ„ det var helt klart en ny upplevelse som jag gĂ€rna gör om! Min absoluta favorit under showen var nog den coola bruden i rosa! Det var nĂ„got speciellt med sminkningen som verkligen inspirerade mig och gav visningen det dĂ€r lilla extra..

Alla kameror klickade konstant under showen.. SĂ„ vill ni se mer lovar jag er att det finns att hitta hos alla andra storbloggare haha! 😉 SjĂ€lv fotade och filmade jag om vartannat, sĂ„ förhoppningsvis bjuder jag pĂ„ en vlogg i ett senare inlĂ€gg.. Fast det beror ju helt pĂ„ hur kvalitĂ©n blev! Jag har nĂ€mligen inte lĂ€rt mig hur den nya filmkameran fungerar Ă€n.. Och dĂ„ har det ju en tendens att bli lite hur som helst! 😆 Hur som helst, jag tĂ€nkte bjuda pĂ„ ett par foton till att börja med..

Visste ni förresten att MUS kommer börja med veganskt smink? 😀 Keep up the good work!

make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event make up store beauty show 2016 bloggare platins.se event

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.