DEAR DIARY

Nya mobiltelefonen från Huawei

SPONSRAT INLÄGGHej bloggen!

Jag är som sagt iväg på ett event ikväll, och det arrangeras av Huawei.. 🙂 Som ni kanske känner till är Honor ett varumärke från Huawei och dom släpper en helt ny telefon nu, med massor av fiffiga funktioner.. Bland annat är telefonen utrustat med ett batteri (3000mAh) som räcker otroligt länge! Tydligen så räcker en laddning på 10 minuter till att lyssna på musik i hela 6 timmar, eller prata i telefon i 2 timmar.. 😀 Snacka om drömmen hahah! Jag har länge undrat när det ska kommer ett super-batteri som detta.. 😉 Utöver den otroliga batteritiden finns det såklart fler fördelar med den nya telefonen, som till exempel kamerorna. Den “vanliga” kameran är på 12MP och har två linser, selfiekameran är på 8MP! Men det är verkligen inte allt.. Kameran ger en skarpare och bättre kvalitet på fotona med hjälp av en RGB och en monokrom sensor.. Kan det bli bättre? 🙂 Jag gillar dessutom designen! Den känns otroligt läcker och ger en känsla av lyx..

Om magkänslan stämmer kommer den nya telefonen bli populär.. I alla fall om man gillar att lyssna på musik eller prata i telefon utan att telefonen dör med detsamma haha! Batteritiden är ju så himla viktigt, eftersom vi är så otroligt beroende av våra mobiler.. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan den!!! 😯 

honor honor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.