DEAR DIARY

Kaos och ännu mer kaos

Godmo… Nej jag menar hej babes! 🙂 Morgon är det ju inte längre..

Anyhow, jag ber om ursäkt för att första inlägget kommer upp så himla sent! Det är nämligen så att USA:s vice president har gjort den här dagen till ett kaos.. Han bestämde sig för att komma till Stockholm idag, bara för att jäklas med lilla mig! 😕 Så nu har jag fått stressa mig igenom min morgonrutin och planerat om exakt hela dagen.. Min plan var ju att göra mig i ordning i lugn och ro, ta en powerwalk och sedan blogga lite.. Istället har jag ägnat morgonen åt att läsa vilka bussar som går, och ärligt talat går det inga bussar i stan?! 😯 Så jag måste med andra ord åka 20 minuter tidigare, om jag ska hinna till Huawei-eventet i eftermiddag.. Dessutom måste jag köpa ett minneskort till min nya bebis-kamera, och eftersom stan är avstängd och kaos måste jag åka till Farsta! 😕 *suck*

Som ni hör är det verkligen inte min dag idag.. Och jag bara klagar och klagar på mina lyxproblem haha! 😆 Sjukt jobbigt liv..och en dåligt selfie också!

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.