VARDAG

Svart kaffe eller inget kaffe?

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat, för bara några minuter sedan.. 🙂 Och nu tänkte jag kickstarta dagen med en kopp kaffe och proteinpannkakor! Dock har jag inte riktigt kommit så långt än hahah! Jag upptäckte precis att mjölken var slut igen.. Så nu överväger jag om jag ska dricka svart kaffe eller hälla ut det(?) Jag är ju oerhört beroende av mjölk i kaffet, annars känns det liksom inte lika gott på något sätt.. Fast å’ andra sidan kanske det är dags att lära sig dricka kaffet helt svart..? 😆

Anyhow, efter frukosten tänkte jag svara på bloggmejl och sedan ska jag ta några foton med min fotograf! Det ska verkligen bli kul att fota eftersom jag har ett par nya plagg att visa upp.. Så det får ni inte missa! 😉 Men för nu ska jag bara mysa ner mig under en filt i soffan och kolla på ett avsnitt av KUWTK medans jag äter frukost! Dock måste jag väl lösa det här förbannade mjölk-problemet först heh.. Svart kaffe eller inget kaffe? Jag tror faktiskt att jag väljer svart kaffe.. Då får jag ju i alla fall i mig mitt älskade koffein som min kropp behöver för att vakna på morgonen! Och när jag tänker efter, hur illa kan det egentligen smaka utan mjölk i kaffet? 🙂 Jag tror nog att jag kan vänja mig efter en kopp eller två.. Eller så säger jag bara det för att lugna nerverna haha! Det återstår väl att se..

Hahah.. Vilka extremt jobbiga lyxproblem jag har! Ingen mjölk i kaffet liksom..

DSC_3641DSC_3615

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.