DEAR DIARY

Min bebis är tillbaka

Woopwop! I got my baby back haha.. 😉 Jag vet inte om jag sa det, men kameran som jag fick för ett par veckor sedan var ett uselt måndagsexemplar.. Och det betyder alltså att den tillverkades på en måndag av en riktigt sur och morgontrött människa som hatar livet hahah.. 😆 Med andra ord gick den sönder direkt!

Anyhow.. Nu har jag i alla fall fått en ny kamera, som dessutom är bättre (och dyrare) än den första! 😀 Så det känns faktiskt ganska bra att den första kameran gick sönder otroligt fort, eftersom jag fick en mycket bättre till samma pris hihi.. Dock glömde jag såklart att ta ut mitt minneskort innan jag lämnade in den på reklamering, så imorgon måste jag köpa ett nytt! 😕 *suck* Jag får väl skylla mig själv, men trots det går det inte att komma ifrån bitterheten heh.. Jag får hålla tummarna för att mitt utslitna bankkort (som har tagit stryk av för mycket shopping) klarar av att göra sitt imorgon.. Annars kommer jag inte kunna videoblogga från eventet imorgon kväll! Och det skulle vara jättetråkigt om jag inte kunde vlogga alls.. Jag ska nämligen åka rib boat och grejer haha! 😉 Hur ska det gå..?

Gach.. Jag är helt kär i min nya kamera! Vloggar here I come..

go pro kamera go pro kamera

One thought on “Min bebis är tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.