DEAR DIARY

Äkta bloggarstil

Hej bloggen!

Jag har precis kommit innanför dörren, och som ni ser har jag bytt ut skinnbyxorna mot mjukisar haha! 😉 Det kändes ganska onödigt att springa runt i varma skinnisar när jag ändå bara skulle hämta ut paket på posten som ligger 200m härifrån.. Så jag drog på mig mina ljusrosa mjukisar och märkte precis att jag är otroligt rosa idag.. Här kör vi all in pink haha! 😆 Äkta bloggarstil.. Och ärligt talat tycker jag att det blev ganska snyggt, trots att jag inte är så galen i mjukisar!

Nu tänkte jag öppna paket och skicka iväg ett par bloggmejl innan middagen.. 🙂 Som vanligt har jag glömt att äta lunch haha! Så det blir en lite tidigare middag istället.. 😉 Frågan är ju bara vad jag ska äta? Det är så himla jobbigt att laga mat, i alla fall när man äter själv! Så det lutar mot sushi eller kanske en enkel sallad, mums! Men hur som helst, jag ska som sagt börja med att öppna paketet som jag hämtade ut precis.. Och jag tror att jag vet vad det innehåller! Dock kan jag inte avslöja “det” på bloggen fören i nästa vecka.. Så ni får helt enkelt ha tålamod! Den som väntar på något gott får ju alltid vänta för länge hahah.. 😆 Eller vad är det man brukar säga? Något i den stilen heh..

platin carlson platins.se DSC_3658shoescape plånbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.