DEAR DIARY

Samla på mig lite fler steg

Hej bloggen!

Jag har haft en ganska stillasittande morgon framför datorn.. Mycket bloggmejl att svara på nu haha! 😉 Ärligt talat har jag bara gått 29 steg heh.. Det är inget världsrekord precis! Så snart tänkte jag faktiskt samla på mig lite fler steg med hjälp av en härlig shoppingrunda.. Hur många steg tror ni att det blir haha? 😆 Om jag känner mig själv rätt kan det bli ganska många steg när jag springer runt i butiker.. Fast samtidigt måste jag hem ganska snabbt efter shoppingrundan, eftersom jag har en del mejl att svara på och några inlägg att skriva.. Så jag kanske inte får ihop så jättemånga steg just idag! Men shopping är annars ett riktigt bra sätt att bränna kalorier på haha! 😉 Hur som helst.. Nu måste jag nog åka iväg med en gång, annars kommer jag väl aldrig hinna med hela min to-do lista!

Psst.. Var med i min nya tävling som ni hittar HÄR!

platin carlson platins.se DSC_3286

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.