VARDAG

“Bloggare är dumma i huvudet”

Bloggare är dumma i huvudet, svävar i det blå och är allt annat än ambitiösa.. Eller? 😆 Jag tycker att ni får ta min rubrik med en nypa salt eftersom jag skulle diskriminera allt jag står för om jag var seriös hahah! 😉 Men allvarligt talat, är det inte sjukt att folk fortfarande sätter en stämpel i pannan på mig så fort jag berättar vad jag jobbar med..? Det känns så omodernt och fel att folk väljer att stämpla istället för att förstå.. Förtjänar jag att bli kallad dum i huvudet för det?

Jag är otroligt allergisk mot personer som dömer mig utan att ens veta vad bloggyrket innebär.. Dom hör bara ordet bloggare och antar med detsamma att jag är en oambitiös bimbo med 2 hjärnceller som inte vet vad hårt arbete innebär.. 😯 Om ni bara visste hur hårt jag jobbar så skulle ni nog inte vara så kaxiga och nedlåtande längre! 😕 Det värsta av allt är nog personer som slutat umgås med mig bara för att jag bloggar haha.. Patetisk va? Tänk att jag faktiskt har fått stå ut med sådan skit bara för att jag följer min dröm..? Jag vet ju att yrkesrollen bloggare är utanför normen och att det ses som något “onormalt” eftersom alla så kallade “normala” människor skaffar sig skrytiga utbildningar och så kallade “riktiga” jobb när dom går ut skolan.. 😆 Dock är det inget för mig.. Jag älskar ju att fotografera, blogga, ha tävlingar och gå på härliga event med andra bloggare! Så jag vill givetvis följa den drömmen, eftersom det är vad jag brinner för! 😀

Jag tänker fortsätta följa min dröm, oavsett vad alla andra tycker! 🙂 Take it or leave it..

platin carlson platins.se outfit

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.