DEAR DIARY

Snacks och filmkväll

Hej babes..

Det är mycket onyttigheter här på bloggen ikväll haha.. 😉 Först en köttig middag med feta tillbehör, och nu blir det myskväll med en ny marabouchoklad och chips med dipp heh.. Ärligt talat har jag en cheat day, som ni kanske redan har listat ut! Så ikväll kör vi all in på snacks till filmkvällen.. 🙂 Dock har vi ju inte kommit fram till vad vi ska kolla på för film än.. Jag är sugen på något blodigt haha! Typ en kriminalare eller skräckis, men frågan är om vi lyckas hitta någon som verkar bra? Jag är nämligen otroligt dålig på att hitta nya filmer jag vill se.. Och det slutar ofta med att jag ser något som jag redan har sett och vet att jag tycker om haha! 😉 Det känns som att jag har sett typ allt på netflix och viaplay vid det här laget, så om ni har filmtips får ni gärna skriva till mig..

Anyhow.. Jag tänkte bara göra ett sista inlägg innan jag loggar ut! 🙂 Vi hörs imorgon! Godnatt..

DSC_3140 DSC_3113 DSC_3160DSC_3152DSC_3148

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.