DEAR DIARY

Sista grillningen för i år

Hej bloggen!

Jag tror nog att det här blir den sista grillningen för i år.. 🙂 Om inte vädret bestämmer sig för att vända och bli varmt igen det vill säga haha! Men det känns inte riktigt så va..? Det har varit ganska mulet och nästan kallt den senaste veckan! Så jag tvivlar på att sommaren kommer komma tillbaka.. Men ikväll är det i alla fall ljummet utomhus, så vi bestämde oss för att grilla och njuta av den sista värmen.. Sedan blir det ju höst, kallt och dimmigt! 😕 *burr* Jag blir kall av att bara tänka på det faktiskt haha! 😆 Så det är nog lika bra att jag slutar prata om det och börjar leva i nuet istället.. Kvällens meny består utav kött, ett varsitt glas vin, guacamole, potatisgratäng, olika bearnaisesåser och en “sallad” med bebistomater och fetaost. Visst låter det gott? Jag är så otroligt hungrig just nu..

DSC_3204 DSC_3206 DSC_3209 DSC_3217

2 thoughts on “Sista grillningen för i år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.