DEAR DIARY

BOMBERJACKA

Hej bloggen!

Jag är verkligen förälskad i min nya bomberjacka haha! 😀 Det är många som gett mig komplimanger samt frågat vart den är ifrån, och jag köpte den faktiskt på H&M av alla ställen.. Vanligtvis köper jag ju inte jackor, skor och väskor på “billiga” butiker, eftersom jag vill ha kvalitet.. Men den här jackan var bara för snygg för att inte köpa haha! 😉 *blink* Och vad gör det om den blir sliten fortare när den ändå var så himla billig..? Den här lila-grå färgen är verkligen goals och ger looken det där lilla extra.. Det ballaste är väl ändå att jag fortfarande inte kan se den här jackan i en bestämt färg haha! Den ser olika ut hela tiden..

Till jackan passade jag på att matcha med den nya nagellacket jag köpte igår.. Dock glömde jag helt bort att fota en närbild på det! Ni kan dock se nagellacket någorlunda bra på första foton här nedanför.. Sedan fick det bli en svart tröja, ett par vita sneakers och mina underbara rumpbyxor haha! 😉 Och det blev ju sjukt snyggt och passar riktigt bra ihop! I love it.. 😀 Solglasögonen passade också bra ihop med den här looken.. Dom fick jag förresten på WKND festivalen!

Bomberjacka – H&M // Byxor – Freddy // Tröja – NLY Blush // Skor – Lacoste

DSC_3073DSC_3061 DSC_3088DSC_3006

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.