DEAR DIARY

Matchande nagellack

Hej bloggen!

Jag har märkt en sak dom senaste veckorna heh.. Varje gång jag åker till stan eller går förbi en butik så shoppar jag någonting haha! 😉 Idag fick det bli ett nagellack som matchar min nya jacka så himla bra! 😀 Jag har ju hört att H&M’s nagellack ska vara jättebra av olika youtubers och bloggare, så jag var bara tvungen att köpa den här underbara metallic-lila när jag såg den tidigare idag! Sedan var jag nära på att köpa en ny väska också, men jag stoppade mig själv när jag kom på att jag har alldeles för mycket väskor redan.. Jag ska nog slänga bort ett par gamla väskor innan jag köper den som jag spanade in hahah! 😆 Dock måste jag ha någon med mig när jag ska shoppa, som kan “köpa ut” åt mig haha! Mitt bankkort har nämligen blivit utslitet, redan.. Alltså jag shoppar nog för mycket haha! 😳 Fast å’ andra sidan lever man bara en gång och då gäller det att leva ordentligt! Nagellacket kostade bara 10:- förresten.. Älskar rea!

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning för fredagskvällen.. Det står lyxmiddag och vin på menyn! 😀

h&m nagellack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.