DEAR DIARY

Min sommar 2016

Hej bloggen!

Sommaren är över.. Eller det känns i alla fall så eftersom det regnar och blåser hela tiden! 😕 Så jag tänkte ta en tillbakablick på några höjdpunkter under dom senaste månaderna! Dock kommer jag inte prata om exakt ALLT som hände, eftersom det skulle ta en hel dag för mig att skriva ett sånt inlägg haha! 😆 Så jag kör en topp 5 istället, så att ni orkar läsa allt.. Det har trots allt inte varit “the summer of my life” i år.. Så det blir nog inte så jättesvårt att välja en topp 5 bästa!
min sommar 2016
Är ni redo babes? Nu kör vi sommarens topp 5..

Min sommar kickstartade med att Peter08’s musikvideo (som vi spelade in i vintras) kom ut.. 😉 Och jag fick såklart höra att jag såg ut som ett fläskberg av mina avundsjuka haters haha! 😆 Men alltså seriöst? Jag såg ju jäkligt bra ut för att ha ätit julmat i 5 dagar i sträck och inte gymmat på 2 veckor hahah.. Och vad är det förresten för stil att klaga på andras utseende? Det är väl ingenting som gör era liv sämre på något sätt? Gör något åt ert egna utseende om ni inte är nöjda, istället för att klaga på söta lilla mig haha! 😉 Jag är så trött på mobbare som tror att dom mår bättre av att hata på offentliga personer..

toe dip filmvisning uip platins.se

Under sommaren blev jag inbjuden till flertal filmvisningar av UIP som var riktigt roliga att gå på! 🙂 Det här foton är taget på deras senaste visning som var en exklusiv “toe dip” visning! Och det är alltså en topphemlig filmvisning av en film som inte kommit ut än.. Vi bloggare fick inte ens veta vad vi skulle få se fören vi satt i biosalongen på deras kontor! 😀 Det var en riktigt kul idé tycker jag, och filmen vi fick se vad minst sagt obehaglig haha! Jag hoppas att det blir fler visningar tillsammans med UIP i höst, eftersom jag älskar att gå på bio när det är sånt här ruggigt och kallt väder ute.. 😀 Det är såå himla mysigt!

tanumstrand spa

Jobbresan till TanumStrand är utan tvekan högt upp på topplistan.. 🙂 Jag åkte dit tillsammans med min BFF för att göra ett modelljobb över en helg, och vi blev behandlade som prinsessor under hela vistelsen.. Ärligt talat spenderade jag inte en enda krona under dom 3 dagarna haha! 😉 Vi blev bjudna på ALLT och hade det riktigt kul under den korta tiden vi var där.. Gach, vi måste verkligen åka tillbaka dit någon gång framöver! Det var så mysigt och underbart..

wknd weekend festival 2016

Sedan gick jag på festival tillsammans med bloggänget.. För det är väl ett måste på sommaren haha? 😉 Vi var ganska många bloggare på plats och jag hade det jättetrevligt fram tills att jag fick ett riktigt dåligt bemötande av en festivalansvarig.. Och bara för att klargöra detta, så handlade det ju verkligen inte om alkohol eller något liknande haha.. Så dom tankarna kan ni lägga ner med en gång! Dock tycker jag ändå att festivalen var en höjdpunkt i sommar, eller i alla fall fram tills jag fick det oprofessionella bemötandet haha! 😆 Så den kvällen får helt klart stå med på min topp 5.. Det var så kul att träffa alla bloggare igen, som jag inte hade sett på flera veckor! Fast det var ju många som jag inte hittade bland allt folk på festivalen, och det gick inte att ringa varandra heller haha!

wolt platins.se

Sist men inte minst, wolt tillsammans med min underbara bloggkompis Gizzy.. 😀 Alltså kan det bli bättre? Vi hann dock inte wolta mer än 2 gånger innan kylan kom, men det var utan tvekan en höjdpunkt i sommar! Jag älskar ju mat och att umgås med personer som jag kan vara mig själv med! Så det kan ju inte bli en bättre kombination! Jag längtar redan till nästa sommar.. Då ska vi verkligen wolta mat som galningar och leva livet full ut under hela sommaren haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.