DEAR DIARY

Blev en halvdag igår..

Godmorgon bloggen!

..eller morgon är det inte längre haha! 😉 Jag har precis bryggt en kopp kaffe och nu sitter jag i soffan med min planering och lyssnar på Justin Biebers “nya” låt på högsta volym.. Har ni hört den? Alltså jag är heelt såld haha.. I vanliga fall är jag ingen “beliber” direkt, men gach.. Den här låten är så otroligt bra! 😀

Det blev en halvdag igår, som ni kanske märkte! Jag bloggade bara under förmiddagen och var ledig hela eftermiddagen.. Det behövdes kan jag lova, och jag passade även på att sova ut i morse för att ta igen lite sömn.. Jag tror det är höstvädret som börjar påverka mig! Så snart får jag komma med ett par tips om hur man klarar av höstmörkret, utan att drabbas av eländiga höstdepressioner osv.. 🙂 För ärligt talat är det oerhört många (speciellt svenskar) som hamnar i “deppmode” varje höst! Så jag får helt enkelt återkomma med boostande tips på hur man håller sig pigg och lycklig i höstmörkret.. Har ni några bra knep??

DSC_2715 DSC_2744

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.