VARDAG

Armbandet vibrerar när jag suttit för länge

Hej bloggen!

Jag har städat lägenheten och storhandlat hela eftermiddagen.. Och nu har jag äntligen några minuter över till att bland annat öppna två paket som kom med posten tidigare idag! 🙂 I det första fanns det smink som ska bli roligt att testa och kanske visa upp i bloggen, och i det andra fanns 3 stycken sportarmband som jag beställde hem för ett par veckor sedan! Jag är så exalterad och spänt på hur det här kommer gå.. 😀 I vanliga fall brukar jag ju sitta alldeles för mycket vid datorn om dagarna, eftersom bloggen är mitt jobb.. Men nu ska det bli ändring på det med det här stilrena och smarta aktivitetsarmbandet! 😉 Armbandet vibrerar nämligen när man har suttit ner för länge! 😆 Och dessutom har det allt från stegräknare och kaloriräknare, till sömnmätare och alarm av olika slag..

Vad tycker ni om mitt val av färg då? Svart passar ju till allt, så jag kände att det var ett säkert val till alla stilrena outfits i höst! 🙂 Helst av allt hade jag velat ha ett rosa doh.. Dock fanns det inte för den här modellen.. Och det var kanske lika bra när jag tänker efter! Rosa är ganska svårt att matcha med övriga färger.

Använder ni sportarmband?

sportarmband sportarmbandsportarmband sportarmband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.