DEAR DIARY

Shoppa hösten stora trend

SPONSRAT INLGGHej bloggen!

Ärligt talat tycker jag att höstmodet alltid är det snyggaste, på hela året.. 🙂 Och i år är det extra snyggt! Jag har blivit helt förälskad i årets extremt trendiga bomberjackan, som kommer bli riktigt het i modevärlden i höst! Redan nu har nästan alla bloggare shoppat minst en bombis, så vill ni vara inne i höst är den här grymma jackan ett måste! 😉 Den finns i oerhört många färger och olika material.. En färg som är extra inne i höst är ju ljusgrått, men jag tycker det är lika coolt att ha en bombis i till exempel rosa, grönt eller varför inte en i mocka-material? Dom är verkligen så läckra.. 😀 Jag är redan sugen på en till färg hahah..

netshirt.se finns det massor med snygga bomberjackor.. Jag såg även att man kunde beställa egna tryck på både sport- och modeplagg! 🙂 Det är ju perfekt om man vill sätta en personlig touch på sin stil.. Jag blir faktiskt lite sugen på att beställa en jacka med mitt namn eller bloggadressen på! Varför inte liksom..?

Bomberjackorna är ju även inne för killar i höst.. 🙂 Så jag tycker verkligen att både mina kvinnliga och manliga läsare ska kika in HÄR!Namnlös

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.