DEAR DIARY

Morgonmöte..

Godmorgon bloggen!

Jag ska alldeles strax iväg på ett möte med ett produktionsbolag.. 🙂 Morgonmöten är ju egentligen inte min grej! Att gå upp extra tidigt för att hinna duscha, lufttorka håret, sminka mig och hinna blogga.. Ja, det är helt enkelt för mycket såhär tidigt på morgonen haha! 😉 Men jag är i alla fall klar i tid, och det känns jätteskönt eftersom jag avskyr att komma sent! Det är såå oprofessionellt.. Anyhow, nu ska jag bara leta upp ett par strumpor och sedan är jag ready to go.. 😀 Och som vanligt får jag ju inte säga vad mötet gäller.. Så är det ju oftast med produktionsbolag! Jag hoppas verkligen att ni förstår, och inte blir ledsna på mig!

Här får ni förresten en liten sneak peek av hur jackan ser ut på.. Inte världens bästa foto, I know! 😆 Jag får skylla på att jag är trött heh..

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.