DEAR DIARY

Min nya jacka är goals!

Hej babes!

Höstjackan är äntligen shoppad, och visst är den cool..? 😀 Bomberjackor är verkligen inne i höst så jag var såklart tvungen att köpa en.. Och jackan jag hittade är verkligen goals! Alltså kolla på den här underbara färgen, hur cool som helst! Dock kan jag inte placera vilken färg det är haha! 😉 *blink* När jag såg den i butiken tyckte jag den var grå, men när jag prövade den i provrummet kändes den grå-lila.. Så vad har den för färg egentligen? Just nu ser den ju faktiskt mer grå-blå ut när jag tänker efter.. Med andra ord har jag ingen aning om vad jag valde för färg haha! 😆 Fast en sak är i alla fall säker, den är galet fin och stilren!

Anyhow.. Jag ska äta middag och se en film nu! Sedan måste jag sova super-duper tidigt.. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att hinna blogga innan jag ska iväg på ett möte med ett produktionsbolag! Det gäller ju att jag är utvilad och pigg imorgon, annars kommer jag sova genom hela mötet haha! 😆 Eller det kanske var en överdrift heh.. Men jag skulle vara otroligt seg, och det är aldrig bra på ett möte! Då vet man aldrig vad man råkar säga “ja” till av misstag heh..

Psst.. Sista chansen att ställa frågor i frågestunden, klicka HÄR!

bomberjacka h&m DSC_2395 DSC_2414Jackan är förresten från H&M..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.