VARDAG

Bästa presenten ever!

OMG! 😯 Jag har fått en kamera av bae, som jag kan filma med under vattnet i Grekland bland annat.. Det är svårt att beskriva med helt vanliga ord hur jag känner just nu.. Jag är helt paff (på ett bra sätt) och så himla lycklig! Att jag har fått en gullig liten kamera har inte sjunkit in än haha.. 😉 Om man vill göra mig glad är det här presenter som alltid får mig att hoppa av glädje haha.. Så bae träffade helt rätt! 🙂 Och varför ger han mig fina presenter nu då? Det kanske är läge att förklara, innan mina haters börjar kalla mig bortskämd heh! 😆 Det är nämligen våran årsdag idag, och då brukar vi skämma bort varandra lite extra..

Gach.. Jag har bara hunnit testa kameran lite nu på morgonen! Men jag är redan helt förälskad.. Den har fisheye som jag älskar, alltså kan det bli bättre? Dessutom är den ju oerhört liten, så jag kommer kunna filma mycket mer än jag gjort tidigare.. Nu slipper jag även oroa mig för att kameran ska bli blöt eller skadas på något sätt! Det här var ju utan tvekan den perfekta presenten till mig haha.. 😀 Särskilt nu när jag ska till Grekland senare i höst och kommer bada en hel del! Tänk vad härligt att filma under vattnet..

go pro kamera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.