DEAR DIARY

Ny inredning från IKEA

Gach.. Jag älskar verkligen att shoppa haha! 😉 Och som ni redan vet var jag på IKEA tillsammans med bae igår.. Vi handlade ganska mycket till lägenheten, och jag tänkte såklart visa upp lite av det vi fick med oss hem nu! 🙂 Dock har jag inte fått upp allt, som till exempel gardinerna som måste sys upp.. Men jag tänker att jag visar upp det i bloggen ändå, trots att det inte är på plats och helt klart än! Eller vänta, det är bara gardinerna som inte är uppe! Aja nevermind..

Så vart börjar vi då..? Det största vi köpte var ett nytt soffbord, eftersom vårat gamla var väldigt opraktiskt! Sedan investerade vi även i en guldfärgad matta, iPadhållare i köket, nya gardiner till vardagsrummet och sovrummet, sugrör (eftersom jag är beroende haha..) och sist men inte minst köpte vi nödvändigheter som ett 100-pack ljus, klämmor till påsar och en knivskena.. Dock orkade jag inte fota dom två sistnämnda eftersom det var ganska tråkiga saker att lägga upp på bloggen hahah.. 😆 Oh juste, vi köpte även en fårskinnsfäll att ha i soffan.. Jag tycker det ser så himla mysigt och hemtrevligt ut! Vem vill inte ha ett dött får liggandes i soffan en kall höstkväll liksom? Hahaha.. 😉 Nej jag skojar såklart! Fårskinnsfällen är dessutom fake antar jag.. Med tanke på att den är från IKEA!

IKEA ipadhållareDen här iPadhållaren kommer underlätta mitt liv haha.. Innan har jag inte haft någonstans att lägga iPaden när jag vill kolla på youtube medans jag lagar mat!IKEA gardinerÄlskar grått, så det fick bli gråa gardiner!! IKEA sugrörSugrör är nog det som går åt mest här hemma, så jag shoppar alltid ett storpack när jag är på IKEA! IKEA mattaDen här mattan i guld-nyanser är ju goals.. IKEA ipadhållareIpadhållaren.. Ä-L-S-K-A-R !IKEA BORDHär är soffbordet vi köpte, tillsammans med mattan och fårskinnsfällen i bakgrunden.. Hur tycker ni att det blev?IKEA ljus

2 thoughts on “Ny inredning från IKEA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.