DEAR DIARY

MONDAY FUNDAY

Godmorgon babes!

Jag har precis vaknat och sitter just nu i soffan med en kopp kaffe i handen.. 🙂 Vi var som sagt pĂ„ IKEA igĂ„r och köpte massor med fint till vĂ„ran lĂ€genhet, bland annat ett nytt soffbord.. Och jag Ă€r minst sagt överlycklig över att ha ett nytt haha! VĂ„rat förra bord var snyggt, fast vĂ€ldigt opraktiskt! Men vet ni vad? Allt som vi köpte pĂ„ IKEA igĂ„r tĂ€nkte jag faktiskt visa upp senare, sĂ„ ni fĂ„r helt enkelt ha lite tĂ„lamod haha! 😉 Just nu Ă€r jag för trött för att prata inredning..

Det Ă€r MONDAY FUNDAY! 😀 Och jag har vaknat upp pĂ„ helt rĂ€tt sida haha.. Jag Ă€lskar ju mĂ„ndagar, sĂ„ det Ă€r egentligen inte sĂ„ konstigt att jag vaknar upp med ett stort leende pĂ„ lĂ€pparna..? Det Ă€r vĂ€ldigt skönt att fĂ„ en liten omstart efter förra veckan! Ni kanske har mĂ€rkt att jag har haft bloggtorka? 😕 Jag har ju kĂ€nt mig sĂ„ otroligt fantasilös och trött.. Ett tag blev jag orolig över att jag tappat all passion jag har för bloggandet?! 😯 Men det var falskt alarm! Som tur var hade jag bara en vanlig bloggtorka, som alla bloggare fĂ„r ibland! 😉 SĂ„ lĂ€tt blir ni inte av med lilla mig haha.. Bloggtorkan börjar Ă€ntligen gĂ„ över, sĂ„ skööönt!

Hörrni.. Jag ska Ă€ta, eller snarare dricka frukost nu haha! Frukostmenyn den hĂ€r morgonen bestĂ„r utav en kopp kaffe med coconut oil och coconut water.. 🙂 SĂ„ jag ska njuta av min frukost och kolla pĂ„ ett avsnitt av KUWTK tĂ€nkte jag.. Sedan ska jag kolla igenom min bloggmejl och ta en dusch tror jag! SĂ„ vi hörs lite senare babes.. Love yaaah!

coconut water coffee coconut water coffee coconut water coffee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.