DEAR DIARY

Ska börja med järntabletter

Godmorgon babes!

Jag har bestämt mig för att börja med järntabletter, eftersom en läsare till mig skrev att mina symtom kanske kunde bero på järnbrist.. 🙂 Oavsett om jag har järnbrist eller inte så skadar det aldrig att få i sig lite extra järn, så nu ska jag äta dom här tabletterna 2 gånger om dagen och förhoppningsvis bli lika pigg och glad som vanligt! Jag är ju så himla trött på att vara trött haha.. 😉 Så jag hoppas att dom här tabletterna hjälper mig att återfå energin! Hoppas, hoppas, hoppas..

Idag är det söndag och jag tänkte kick-starta dagen med en stor kopp kaffe och ljudboken “askfödd” som jag har blivit helt besatt av haha.. 😆 Därefter ska jag planera inför kommande vecka och skicka iväg ett par bloggmejl.. Och sist men inte minst tänkte jag gymma och kanske träffa min BFF! Vi pratade nämligen om att ta foton till bloggen idag! Men tyvärr ser det ut som att det kommer börja regna just nu, så vi får helt enkelt se hur det blir med fotografering.. Oavsett om den blir av eller inte så känns det faktiskt som en ganska lagom planerad söndag, för någon som är helt slutkörd och eländig heh.. 🙂 Jag hoppas verkligen att järntabletterna ger positiva resultat snart, för annars blir jag tvungen att gå till läkaren.. 😕 Och det är ärligt talat det sista jag vill slösa tid och pengar på..

Psst.. Om ni har storytel eller någon annan ljudboks-app rekommenderar jag verkligen “askfödd” som är så himla bra!

järntabletterjärntabletter

One thought on “Ska börja med järntabletter

  1. Tänk på att järntabletter ofta ger trög mage, för mycket gör en förstoppad.
    Bästa är egentligen o uppsöka läkare & ta tester istället för att ställa egna diagnoser & självmedicinera.
    Jag äter järntabletter för jag är gravid & hade hb värde på 103 normalt ligger på 120-130

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.