VARDAG

Vad är det för fel på mig?

Hej bloggen!

Jag har ställt mig själv en fråga hela morgonen.. Vad är det för fel på mig? 😕 Igår när jag gick i butiker blev jag plötsligt yr och var tvungen att stanna till för att inte tappa balansen.. Och när jag vaknade i morse kände jag fortfarande av lite yrsel.. Dessutom har jag fått kämpa hela morgonen för att hålla mig vaken, trots att jag sov tillräckligt många timmar inatt! Vad lider jag av? Är det något allvarligt?! 😯 Frågorna bara ekar i huvudet på mig, och jag vet inte riktigt om jag ska ta dessa “signaler” på allvar eller inte.. Jag kanske bara är stressad? Eller så kanske jag har brist på någon vitamin eller liknande i kroppen? Det kan väl vara vad som helst egentligen.. Vanligtvis brukar jag aldrig gå till doktorn, eftersom det känns som slöseri med både tid och pengar.. Men när det går ut över min blogg på det här sättet börjar jag faktiskt oroa mig! 😮 suck Jag vaknade ju omkring 9-tiden i morse och har inte orkat blogga fören nu, klockan 15.00.. 😐

Om jag ska beskriva mitt mående skulle jag nog vilja säga att jag känner mig överkörd.. Mina leder känns ömma och jag har en ständig huvudvärk som ibland övergår till ett ganska milt illamående! Utöver det känner jag mig även trött och yr, trots att jag har sovit och ätit som vanligt.. Jag har även märkt av att min puls ökar kraftigt med jämna mellanrum, men det beror förhoppningsvis på allt kaffe jag druckit för att hålla mig vaken hahah! Är det värt att gå till doktorn som antagligen kommer vända på mig i dörren och säga att jag får ta en alvedon och vila..? Ärligt talat har jag inget förtroende för läkare längre.. Sad but true!

Och förresten.. Jag är inte ute efter uppmärksamhet eller liknande! Så dom spekulationerna kan ni genast lägga ner haha.. 😉 Anledningen till att jag är öppen om min trötthet är för att jag vill förklara mitt plötsliga “försvinnande” från bloggen.. Däremot får ni gärna skriva åsikter och funderingar ikring mitt mående.

platin carlson platins.se

2 kommentarer

 • Jacki

  Hej Platin!

  Jag tycker att det låter som du kan ha järnbrist. Det är väldigt vanligt bland kvinnor
  och kan ge de symtom som du precis beskriver.

  Jag själv har lågt järn om jag inte tar tillskott och medicin. Med för lite järn i blodet får blodet svårt att
  pumpa ut syre till de ställen i kroppen som behöver det. Vilket kan resultera i att hjärtat
  pumpar hårdare. Järnbrist gör ofta att man känner sig trött och orkeslös osv.
  Läs vidare på nätet så får du mycket info! 🙂

  Jag skulle absolut gå till doktorn om jag var du, ring till vårdcentralen och säg att du vill
  träffa en doktor för att ta ett blodprov och kolla dina värden. Beskriv dina symtom så
  får du säkert en tid redan i veckan.

  Det är säkert ingen fara, men det är onödigt att gå runt och må dåligt och oroa sig när det
  oftast finns nåt att göra åt saken!

  Ta hand om dig, utan hälsan är vi inget! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.