DEAR DIARY

PARKHÄNG MED GIZZY

Hej bloggen!

Det blev en heldag med Gizzy i stan.. 🙂 Först beställde vi mat från wolt, och den här gången fick det bli en ceasarsallad för min del.. Gizzy beställde även en nutellapizza som såg sjukt smarrig (och onyttig ut hahah).. 😉 Sedan tog vi det lugnt en stund innan vi körde en shoppingrunda på stan! Dock hittade jag bara plagg i fel färg, som till exempel en keps i mocka som endast fanns i bajsbrunt när jag helst av allt ville ha en ljusgrå! Med andra ord bestämde jag mig för att inte shoppa idag.. Man ska ju aldrig köpa ett plagg om man tvekar, för då kommer man med största sannolikhet aldrig använda det! Slöseri med pengar bara..

Anyhow.. Jag har precis kommit hem och nu ska jag ta en dusch innan det är dags att storstäda hela lägenheten! 🙂 Det låter knappast som världens roligaste fredagssyssla haha..? Men jag avskyr verkligen att ha det stökigt hemma.. Så för att kunna slappna av ikväll måste jag röja lite först! 😆 Städmani or what haha?

Psst.. Som jag sagt flera gånger förut får ni 100:- genom att skriva in koden “DAJT” vid registrering på wolt!

wolt platins.se platin carlson wolt platins.se wolt platins.se wolt platins.se wolt platins.se gizzy wolt platins.se nutellapizza platin carlson wolt platins.se wolt platins.se

2 thoughts on “PARKHÄNG MED GIZZY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.