DEAR DIARY

Braids and dresses

Godmorgon babes!

Jag har precis bryggt en kopp kaffe med coconut oil, och tĂ€nkte alldeles strax mysa ner mig under en filt i soffan! 🙂 Idag Ă€r det FRIYEY och jag har en oerhört hĂ€rlig dag framför mig! Först och frĂ€mst tĂ€nkte jag göra det som jag alltid gör, nĂ€mligen kolla bloggmejl och planera.. DĂ€refter ska jag kanske möta upp Gizzy pĂ„ blogglunch i stan, och sist men inte minst ska jag ju spela in en videobloggen med en annan toppbloggare! Gach, jag Ă€lskar verkligen sĂ„dana hĂ€r dagar.. 😀

HĂ€r Ă€r förresten dagens gulliga outfit som bland annat bestĂ„r utav en ny klĂ€nning frĂ„n H&M! 🙂 Visst var den söt? Jag blev helt och hĂ„llet förĂ€lskad nĂ€r jag gick in i butiken och möttes av den hĂ€r somriga klĂ€nningen.. I vanliga fall Ă€r jag inte sĂ„ mycket för rött nĂ€r det kommer till plagg, eftersom jag inte kĂ€nner mig bekvĂ€m i den fĂ€rgen! Men i den hĂ€r looken kĂ€nner jag mig sötare Ă€n nĂ„gonsin! Dessutom Ă€lskar jag hur den sitter i midjan.. 😀 Dock mĂ€rkte jag nu att jag nog fĂ„r köra pĂ„ en BH utan axelband i framtiden.. För som ni ser syns dom svarta banden pĂ„ ryggen, och det Ă€r ju allt annat Ă€n snyggt! Jag fĂ„r köra pĂ„ en freebra..

KlĂ€nning – H&M // Solglasögon – WKND // HĂ„rsmycke – B4Beauty // VĂ€ska – Primark // Skor – H&M

platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfit platin carlson platins.se outfitOh my gach vad blev jag Ă€r heh.. 😯 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.