DEAR DIARY

Torsdag 11 augusti

Hej bloggen och godmorgon! 🙂

Jag har precis tagit ett härligt bad och fixat till mig lite.. Och snart ska jag åka in mot stan för att möta upp Gizzy på lunch! 😀 Självklart ska vi wolta mat igen, eftersom även jag blivit beroende haha.. Hon har fått mig på kroken! Jag är fast nu.. 😆 Så vi ska mötas upp för lite bloggsnack och en god lunch! Och som jag säkert har skrivit här på bloggen tidigare får ni 100:- att köpa smarrig utemat för om ni skriver in koden DAJT i appen när ni blir medlemmar.. Härligt va?

Nu ska jag åka in mot stan.. Det ska verkligen bli mysigt med blogglunch, och jag ser även fram emot att ha lite bloggsnack haha! 😉 Dock är jag lite osäker på dagens outfit.. Jag älskar ju att gå i klänning, men nu är ju sommaren typ slut..? Dock vill jag inte riktigt inse det, så här står jag i min nyinköpta klänning och funderar på att trotsa vädret.. Det är ju soligt ute idag, men jag tror inte det är så varmt om jag ska vara helt ärlig! Fast när jag väl tänker efter brukar det vara mycket varmare inne i stan, så jag kommer nog inte frysa.. Eller? 😕 *suck* Vilka lyxproblem vi toppbloggare har exakt varenda dag, det är ju olidligt hahaha..

platin carlson platins.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.