VARDAG

Hallon och lakrits

Hej bloggen!

Jag har haft “cravings” efter både glass och lakritsskallar, ni vet dom här dödskallarna som är hälften hallonsmak och hälften lakritssmak..? 😉 Därför tog jag en extra titt i kylboxen på affären och hittade den perfekta kombon mellan skallar och glass.. 😀 Nämligen glass med smak av hallon och lakrits, och det är såå otroligt god! Jag känner mig redan beroende haha.. 😆 Det här är farligt!! Som tur är händer det ju bara ett par gånger per år att jag får cravings efter sötsaker, så mitt beroende är utan tvekan tillfälligt och kommer inte göra mig till en tjock-smock heh.. Så nu ska jag njuta av hallon-lakritsglassen och kolla på en riktigt bra film! Det är jag verkligen värd efter en låång vecka av mycket jobb framför datorn.. 🙂 Jag ska dessutom jobba, blogga och vara ganska upptagen i helgen, så jag flyttar mitt fredagsmys till ikväll istället.. 🙂 Det ska bli skönt med en slapparkväll hemma i soffan! Jag tror att alla behöver mins en “mysdag” i veckan..

Anyhow.. Jag ska logga ut och njuta av lite egentid framför en tjejfilm i soffan! Men vi hörs såklart imorgon igen och då ska jag spela in en videoblogg med en annan toppbloggare.. Kan ni gissa vem det är? 🙂 Sedan ska jag kanske möta upp Gizzy på blogglunch också! Vi får se om det hinns med eller inte imorgon..

Om ni också är galna i hallon och lakrits måste ni pröva den här glassen.. Kolla vad god den ser ut!

DSC_1804DSC_1800DSC_1809DSC_1881

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.