BEHANDLINGARDEAR DIARY

Dofter från Victoria’s Secret

Hej bloggen!

Det blev ändrade planer idag.. 🙁 Vi bloggare är ju inte så bra på att planera alla gånger haha.. Nej, jag skojar bara såklart! 😉 Det dök tyvärr upp några saker som gjorde att jag och Gizzy inte hann ses på lunch i stan! Men imorgon ska vi kanske ses istället, så att vi äntligen får våran härliga blogglunch tillsammans..

Men nog om det nu, för jag har nämligen fått ganska många frågor om vilken parfym jag använder samt vart den går att köpa.. Så jag tänkte ju berätta lite om mitt val av parfym helt enkelt! Och som ni kanske vet är jag väldigt kräsen när det kommer till dofter.. Det har därför tagit lång tid för mig att hitta parfymer som faktiskt passar både min hud och min personlighet! Alla parfymer ändras ju när dom kommer i kontakt med huden.. Anyhow, läs mer genom att skrolla ner..

victorias secretVilken parfym använder jag mig av egentligen..? 🙂 Svaret är såklart Victoria’s Secret! Jag är helt förälskad i parfymen vid namnet “very sexy now” som jag fick i present av bae för ett tag sedan.. Den är väldigt söt i doften och passar mig perfekt! Dock är den här doften limited edition, så när den väl tar slut vet jag inte vad jag ska ta mig till heh.. Då får jag bege mig ut på parfym-jakt igen haha! 😉 Utöver parfymen använder jag mig även av en body mist, och det är ett måste enligt mig! Det går inte att bara använda sig av en parfym om man vill dofta gott över hela kroppen.. Då måste man även ha en mist! Och för att matcha min parfym har jag en ganska söt doft på misten! Annars skulle det nog bli en negativ kontrast, om parfymen var söt och misten hade citrusaromatisk karaktär.. 😕

Parfymen är som sagt limited edition, men body misten hittar ni HÄR!

victorias secret victorias secret

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.