VARDAG

BLACK DRESS & LJUDBOKS-TIPS

Hej bloggen!

Hoppas det Ă€r bra med er.. 🙂 Jag sitter och lyssnar pĂ„ ljudboken “askfödd” som förresten Ă€r sĂ„ himla bra! Den rekommenderar jag stark.. Och bae kom precis innanför dörren och frĂ„gade om jag blivit gammal haha! 😉 Det Ă€r vĂ€l kanske inte sĂ„ mĂ„nga 20-Ă„ringar som sitter hemma och lyssnar pĂ„ ljudböcker numera..? Men det Ă€r typ den enda “underhĂ„llningen” jag hinner med nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket med allt annat i livet.. Att till exempel kolla pĂ„ TV hinner jag ju ytterst sĂ€llan eftersom jag inte riktigt kan sminka mig, blogga eller fotografera samtidigt som jag har ögonen fastklistrade pĂ„ en tv-skĂ€rm! 😆 Men ljudböcker Ă€r ju dĂ€remot som gjorda för stressade toppbloggare haha.. SĂ„ man kan vĂ€l sĂ€ga att jag har bytt ut spotify mot storytel nowadays! Och tydligen blivit gammal enligt bae! 😉

Visade jag förresten ryggen pĂ„ min nya svarta klĂ€nning frĂ„n H&M..? Jag tror faktiskt inte det! DĂ€remot beskrev jag att den hade ett kors över skulderbladen, om jag inte minns helt fel(?) Anyhow, det spelar ingen roll nu! SĂ„hĂ€r ser min klĂ€nning ut framifrĂ„n och bakifrĂ„n.. Vad tycker ni om “korsningen” pĂ„ ryggen?

Jag ska kila ivÀg till affÀren för att köpa torsdagssnacks nu.. Love yaaah!

platin carlson platins.se platin carlson platins.seplatin carlson platins.se

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.